jazzjam songwriters koncerter oelvin spiritus andet galleri omos kontakt jazzjam songwriters koncerter oelvin spiritus andet galleri omos kontakt

Velkommen til Café Blågårds Apotek som ligger centralt på Indre Nørrebro. Stedet bliver i folkemunde kaldt "Kroteket" og er samlingssted for et bredt udbud af både traditionelle og unikke øl fra både ind- og udland. Er du ikke til øl er det selvfølgelig også muligt at nyde alt fra et godt glas vin, en spændende whisky eller en dejlig rom. Det brede og unikke udvalg af drikkevarer krydres med en rustik barstemning som ikke findes lignende i det meste af København. Den gamle apotekerdisk udgør stadig baren, og her snakkes om alt fra politik til dagens daglige gøremål. Café Blågårds Apotek byder på en charme som opnås fordi stedet har eksisteret så længe - faktisk blev bygningen opført helt tilbage i år 1900.

På "Kroteket" kan du samtidig opleve et væld af live musik da vi alle mandage byder på vaskeægte Jazz Jam fra kl. 20.00 - 23.00, Onsdagen byder på singer-songwriters playground fra kl. 20.30 – 23.30, imens fredage og lørdage byder på suveræn live musik primært i genrerne Blues, Folk og Rock fra 21.00 – 00.00. Fredag og lørdag er der entré på 20,-. Én lørdag aften hver måned er der DJ og én søndag eftermiddag hver måned er der søndagsmatiné med blandet hyggeligt musik, så søndagsbluesen kan holdes fra døren.

Hver måned skifter udstillingen på væggene og der holdes også debatter om relevante samfundsproblemer.

Stedet er non-profit og ejet af en fond, som giver overskuddet tilbage til lokalområdet.

Med andre ord – her kan du få stillet et hvert behov, om det er dagligstuens hyggelige snakke eller weekendens koncert- og natteliv du efterspørger.

 

Læs her historien om Café Blågårds Apotek, fortalt at Hans Nielsen.

 

 
 
Café Blågårds Apotek • Blågårds Plads 2 • 2200 København N • Tlf. 35 37 24 42 • kontakt@kroteket.dk
jazzjam songwriters koncerter oelvin spiritus andet galleri omos kontakt