jazzjam songwriters koncerter oelvin spiritus andet galleri omos kontakt jazzjam songwriters koncerter oelvin spiritus andet galleri omos kontakt jazzjam songwriters koncerter oelvin spiritus andet galleri omos kontakt jazzjam songwriters koncerter oelvin spiritus andet galleri omos kontakt jazzjam songwriters koncerter oelvin spiritus andet galleri omos kontakt

Øl er godt og så krummer det ikke i sengen og vi har virkelig meget af det!

Vi har en holdning til vores drikkevare og har valgt de lidt mere utraditionelle produkter - kom forbi og prøv noget andet! Skulle du stadig have lyst til en håndbajer, så klarer vi også det.

Skal det være en rejse rundt i øl, så prøv vores Chili Trippel fra Midtfyns Bryghus - kåret i 2009 som årets danske øl nyhed og i 2012 som verdens bedste krydder øl ved World Beer Awards.
Lidt mere nede på jorden kan man snuse lidt til det nordjydske og væde ganen med en Porse Guld fra Thisted Bryggeri, en gammel klassiker, der aldrig må glemmes.
   
 
Turen kan også gå lidt mere nordpå i det amerikanske og byde på flere forskellige øl fra Anchor Brewing Co, såvel som Sierra Nevada Brewing Co.
Lidt længere væk fra det lokale, kan det måske friste med Celis white, en kølig hvedeøl fra Texas.

Tilbage til den gamle verden, må vi jo aldrig glemme de belgiske galninge. Vi har den smagfulde Chimay, den karamelagtige Het Kappitel, den overraskende Rosé øl Rosarda, for slet ikke at forglemme Blanche de Namur, endnu en øl i sortiment der har vundet World Beer Awards.

Øl turen kunne sagtens fortsætte med tysk røgøl Aecht Schlenkerle Rauchbier, dansk barleywine fra stevns, dronninger fra Hancock, brown ale fra england, trappist øl fra Holland og alt det andet gode øl vi altid har på køl.

Vi har også gode vine og bobler!

Efter lang tids smagning og indgående luren på flasker, har vi valgt to hvidvine, to rødvine, en enkelt rosé og for at toppe det hele af, en let boble, en lækker boble og en rosé boble.

   
 
Café Blågårds Apotek • Blågårds Plads 2 • 2200 København N • Tlf. 35 37 24 42 • kontakt@kroteket.dk